martes, 8 de diciembre de 2009

Assemblea General extraordinària 09/12/09

Benvolguts membres de l'Associació,

demà, dia 9 de desembre de 2009, tindrà lloc l'Assemblea General de l'Associació Casa Rússia. L'horari i el lloc son els següents:

1a Convocatòria: 14:00, Hotel Husa Cèntric, Andorra la Vella
2a Convocatòria: 20:30, Futbol Club d'Andorra (Galeria Plaza, 4è pis), Andorra la Vella

La qüestió principal del ordre del dia: Reelecció de la Junta Directiva

Els recordem que la Junta Directiva actual, representada per el President, Secretari i Tresorer, existeix de forma temporal, ja que va ser formada per el objectiu de formar l'Associació. Les eleccions oficials no van tenir lloc amb l'acord oral dels membres de l'Associació. Actualment els eleccions són necessàries per les següents raons:
- introducció dels nous membres, l'opinió dels quals ha de ser respectada
- disconformitat de diversos membres (més de 7 persones) amb la Junta actual i la situació que s'ha produit a l'Associació
- disconformitat de 2 de 3 (és a dir majoría) membres de la Junta Directiva de treballar amb el col.lectiu actual

D'acord amb tot això i amb conformitat amb els Estatuts de l'Associació, la Junta Directiva actual ha de cessar i s'han de dur a terme les reeleccions.

A més a més, per el desitg de diversos membres de l'Associació, s'ha inclós al ordre del dia la qüestió de l'ampliació de la Junta Directiva per la introdució dels nous càrrecs, amb les modificacions coresponents dels Estatuts.

Amb conformitat dels Estatuts, en cas de no poder ser-hi present a la Assemblea, el dret de vot pot ser delegat a un altre membre de l'Associació.

Si no podeu ser-hi presents i delegar el vostre vot, preguem contacteu amb la secretari de l'Associació per rebre el Qüestionari, abans de les 13:00, 09/12/09.

Salutacions,

Associació Casa Rússia

No hay comentarios:

Publicar un comentario