sábado, 12 de diciembre de 2009

Resultats de la votació

Estimats socis,

amb el present us informem sobre els resultats de la votació que va tenir lloc el passat dimecres, 09/12/09, en l'Assemblea General extraordinària de l'Associació.

En total van votar*: 19 persones, és a dir més del 70% dels socis de l'Associació. Conforme amb els Estatuts el Quòrum és de més del 50%, per la qual cosa els resultats de votació són vàlids.
(*incloent-hi els socis que van delegar el seu vot)

Més del 80% dels votats, la majoria absoluta, van votar d'acord amb totes les qüestions.

L'Assemblea General va escollir la Junta Gestora per al període fins a les eleccions. Els seus membres són: Olga Kuznetsova, Maria Terrovere i Jordi Santañez Molina.

D'acord amb els Estatuts, la Junta Gestora convoca les eleccions per al 29 de desembre de 2009. Els detalls sobre el lloc i l'hora seran publicats més tard.

Per tal de ser elegit cal presentar una candidatura mínima de 5 persones quinze dies naturals abans de la data designada per la junta gestora per realitzar els comicis, és a dir el últim dia de la presentació de les candidatures és el dilluns, 14 de desembre de 2009. Les candidatures han de ser presentades per una carta o per correu electrònic.

Us recordem, que amb les ultimes modificacions la Junta Directiva serà formada per un president, un vice-president, un secretari, un tresorer i de un fins a cinc vocals.

Si us plau, en enviar les candidatures confirmeu que son rebudes.

Sobre qualsevol dubte contacteu amb la Junta Gestora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario